Na kontaktoni dhe të mësojnë spanjisht në Barcelonë

Nevojë për ndihmë? Kontakt.

Clase Barcelona Language School
C/ Pau Claris 108 1/1a
08009 Barcelona. Spain
Tel.: +34 93 30 19 260

info@clase-barcelona.com

Emri Jot (e domosdoshme)

Adresa Jote (e domosdoshme)

Subjekti

Mesazhi Juaj